CHP Yalova İl Başkan yardımcısı Samet Balgız istifa edip MHP'ye katıldı

CHP Yalova İl Başkan Yardımcısı Mehmet Samet Balgız partisinden istifa ederek MHP’ye katıldı.

İstifa nedeni olarak, CHP'nin kuruluş felsefesinden tamamen uzaklaşarak Atatürk'ün çizgisinden çıktığını görev süresince yakından müşaade ettiğini belirten Samet Balgız; “Bugünden itibaren Devletimizin bekasını her durumda savunan, Atatürk'ün yolundan ayrılmayan, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen vatan sevdalısı MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli'nin izinde olarak MHP teşkilatına katılmaktan büyük onur duymaktayım” dedi.

CHP’den istifa edip MHP’ye katılan Samet Balgız’ın üyelik işlemleri, MHP Yalova İl Başkanlığında, İl Başkanı Namık Öz ve Yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mehmet Samet Balgız'ın MHP’ye katılımıyla ilgili konuşan İl Başkanı Namık Öz,"Genç kardeşimizi aramızda görmekten mutluluk duyduk. MHP üyeliğinin kendisine ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.