CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, deniz kıyısına cami projesini tiye aldı!

Yalova’da deniz kıyısına inşa edilmek istenen bir cami projesi olduğunu aylar önce ilk kez okurlarına duyuran Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın, yarın İl Özel İdaresi'nde, Yalova'daki yeni cami projeleri ile ilgili basın bilgilendirme toplantısının yapılacağını duyurmasının ardından CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’den dikkat çeken bir tepki geldi.

Hakan Korkmaz’ın paylaşımına yazdığı yorumda,”Vali Bey Camii... O noktada müthiş bir camii ihtiyacı vardı zaten. Ben yıllardır o alanda günün her vakti “keşke burada cami olsa, ne yapacağım ben şimdi, nasıl denize sıfır namaz kılacağım“ diyerek ibadetlerini sırf orada cami yok diye yerine getiremeyen yüzlerce Yalovalı cemaati görür içlenirim. Yalova’nın bu en öncelikli sorununu çözmek için aylardır müthiş efor sarfeden sayın valimizi kutluyor, Vali Bey Camii Projesinin Yalova’nın eksenini değiştirecek bir müjde olduğu gerçeğini vurgulayarak saygılarımı sunuyorum.” diyen CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, projeyi tiye aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.