CHP’li Meclis Üyesi Burçin Tangürek, sevinmek için bira içmeyi şart koştu!

CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi Burçin Tangürek, Anadolu Efes’in Euroleague’de şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaptı.

Burçin Tangürek,”Efes Pilsen şampiyon. Helal olsun çocuklar. Hayatı boyunca bir bira içmemişler siz sevinmeyin katkınız yok.” ifadelerinde bulundu.

CHP’li Burçin Tangürek’in Anadolu Efes’in Euroleague’deki muhteşem zaferine sevinmek için adeta bira içmeyi şart koşması tepki çekti.

Vatandaşın tepkilerini dile getiren Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yalova Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Burçin Tangürek’i özür dilemeye davet etti.

Korkmaz,“Hayatı boyunca bir bira içmemişler siz sevinmeyin katkınız yok” ifadeleriyle halkın bir kesiminin benimsediği dini değerler alenen aşağılanmış ve “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçu işlenmiştir. CHP’li Yalova Belediye Meclis Üyesi Burçin Tangürek’i, millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde maksadını aşan talihsiz ifadelerini düzeltip Aziz Milletimizden özür dilemeye davet ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.