Çınarcık Belediyesi borç batağında ve düzenli maaş ödemesi yapamıyor!

Son yerel seçimlerde 16 oy farkla CHP’den AK Parti’ye geçen Çınarcık Belediyesi borç batağına girdi ve aylardır düzenli maaş ödemesi yapamıyor!

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan belediye işçileri,"CHP döneminde maaşlarımız tıkır tıkır ödeniyordu ama AK Parti döneminde neredeyse düzenli hiç maaş alamadık. Maaşlarımız parça parça yatıyor ve bu yüzden çok sıkıntı çekiyoruz. Bazı arkadaşlarımız mesai bitiminden sonra başka işlerde çalışmak zorunda kalıyorlar" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

BORÇ 100 MİLYONU GEÇTİ!

İlçede hayata geçen hiç bir proje olmamasına rağmen kısa sürede borcu 100 milyonun üzerine çıkan ve düzenli maaş ödemesi yapamayan AK Parti’li Çınarcık Belediyesi’nin bu girdaptan nasıl çıkacağı merak konusu.

NE OLMUŞTU?

31 Mart yerel seçimlerinde Çınarcık'ta Ak Parti adayı Numan Soyer 16 oy farkla önde çıkmış ama CHP sonuca itiraz etmişti. İl seçim kurulu CHP'nin oylar yeniden sayılsın talebini kabul etmiş fakat AK Parti bu karara itiraz edince YSK'da, il seçim kurulu'nun tüm oylar yeniden sayılsın kararını kaldırmıştı. Böylece Çınarcık Belediye Yönetimi de CHP'den Ak Parti'ye geçmişti.

BÜRO PERSONELİNE ÇÖP TOPLATMIŞTI!

Göreve başlayan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilk iş olarak eski başkana yakın çoğu üniversiteli büro personelini Temizlik İşlerinde görevlendirip çöp toplatmıştı ve ulusal basına da yansıyan AK Parti’li Başkanın bu kararı tepki toplamıştı.

Hakan Korkmaz/Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.