Çınarcık Belediyesi ödeme yapamadı... milyonluk proje durdu!

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova'nın Çınarcık İlçe Belediyesi'nin Milli Piyango'nun desteğiyle yapımına start verdiği spor kompleksi projesiyle ilgili söylentileri, iddiaları araştırdı.

Hakan Korkmaz,"ÇINARCIK'TA SPOR KOMPLEKSİ PROJESİ DURDU MU?" başlıklı paylaşımında,"Çınarcık Belediyesi spor kompleksi yapıyor. Yaklaşık 5 ay önce ihaleye çıkıldı. Yaklaşık 10 milyon maliyeti olan bir proje bu. Projenin maliyetinin bir kısmını Milli Piyango, bir kısmını da Çınarcık Belediyesi karşılayacak.

Şimdi "Çınarcık'ta spor kompleksi projesi durdu! Yüklenici firma artan maliyetlerden dolayı projeden çekildi!" şeklinde bazı söylentiler bana ulaşınca... neler olup bittiğini araştırdım.

Projeden çekilme diye bir şey yok ama galiba Çınarcık Belediyesi ödeme yapmakta zorlanıyormuş ve bu söylentilerin kaynağı da bu anladığım kadarıyla...

Düzenli maaş ödemesi bile yapmakta zorlanan iş bilmez başkanın elindeki Çınarcık Belediyesi'nin milyonluk projede ödeme yapmakta zorlanmasına şaşıracak halimiz yok.

İnşallah bu ödeme sorunları bir şekilde aşılır ve Milli Piyango'nun desteklediği bu güzel proje adeta yılan hikayesine dönmez ve zamanında biter ve Çınarcık'a kazandırılır diye temennimi de ifade etmek isterim." ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

Hakan bey ,sizin Çınarcıkla pek yıldızınız barışmıyor.. Avni başkanla da öyleydi.. Siz en iyisi ofisinizi Yalova ya taşıyın