Çınarcık Belediyesi, Poyraz Caddesi'ndeki heyelan için düğmeye bastı

Çınarcık’ta Poyraz Caddesi’ndeki heyelan sorununu çözüme kavuşturmak adına Çınarcık Belediye Meclisi Başkan Numan Soyer’e Karayolları ve AFAD ile işbirliği için yetki verdi.

İŞTE O MECLİS KARARI

8.(EK) Gündem Maddesi- Fen İşleri Müdürlüğü’nün 30.12.2022 tarih ve E-32046879-105.03-8491 sayılı yazısındaki talebi meclis üyelerine arz edildi. Yapılan müzakereler neticesinde; Poyraz Caddesinde meydana gelen heyelanın ıslahı için Belediye Meclisimizin 17.05.2021 tarihli 2021/37 sayılı meclis kararı ile Belediye Başkanına tam yetki verilerek hazırlatılan ve Kocaeli Üniversitesi tarafından onaylanan rapor doğrultusunda yapılacak iş ve işlemlere ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile iş birliği protokolü yapılmasına, yapılacak olan protokolün tüm iş ve işlemleri için Belediye Başkanı Numan SOYER’e tam yetki verilmesine, Çınarcık Belediye Meclisinin, 03.01.2023 tarihli 1. birleşim toplantısında, mevcudun oybirliği ile karar verildi. (Karar No: 8)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.