Çınarcık Esnaf Odası... Mustafa Bozkurt, Numan Soyer, Ahmet Büyükgümüş

Çınarcık Esnaf Odası seçim sonucunun ardından tepkileri gündeme getirip vatandaşın sesi olan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, MUSTAFA BOZKURT KAZANDI, NUMAN SOYER KAYBETTİ!” başlıklı paylaşımında şu ifadelerde bulundu;

Çınarcık Esnaf Odası seçimini mevcut başkan Mustafa Bozkurt az farkla kazandı.

Neredeyse kaybediyordu Mustafa Bozkurt… ki Metin Kaya ve Serkan Efe’yi kastederek “İkisinin alacağı oyu tek başıma alırım” diyordu seçim öncesi… ve dediğim gibi neredeyse kaybedecekti ama işin içine gücü elinde tutan siyasiler, yöneticiler girince malum sonuç çıktı ortaya.

Burada Mustafa Bozkurt'un ve ekibinin çalışmalarını ve gayretlerini de görmezden gelmemek lazım... ki bu haksızlık olur ama bahsettiğim ve tepkilere sebep olan bir realite de ortada.

Çok tepkiler var ve en dikkat çeken tepkiyi başlıkta verdim zaten…

“Mustafa Bozkurt kazandı ama Numan Soyer kaybetti” diyenlerin sayısı hayli fazla ve inanılmaz bir tepki var Başkan Soyer’e…

“Tarafsız kalacağım dedi ama bunu yapmadı” şeklinde büyük tepki var Numan Soyer’e ve “Eğer bir daha aday olmayı düşünmüyorsa sorun yok ama yine belediye başkan adayı olursa görüşeceğiz” şeklinde tepkiler var.

Sadece Numan Soyer’e değil, Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e de tepki var.

Bence de taraf olmak yanlış oldu… hele ki diğer adaylara “Tarafsız kalacağım” şeklinde söz verdikten sonra bir adaya riyasetin ve siyasetin bütün gücüyle destek olmak yanlış oldu.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.