Çınarcık ve Koru arasında taksi durağı gerginliği

Yalova’nın Çınarcık İlçesinde Koru Beldesine bağlı taksicilerle Çınarcık İlçesine bağlı taksiciler arasında müşteri alma sorunu yaşanıyor.

Çınarcık taksicilerine göre sorunun kaynağı; Koru Belediyesi’nin Çınarcık İlçe sınırının hemen yanına taksi durağı koyması ve Koru Beldesine bağlı taksicilerin Çınarcık’tan müşteri almaları.

ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANINA ŞİKAYET

Çınarcık Hoşgeldin tabelasının hemen yanında Koru Belde sınırları içinde faaliyet gösteren Koru Taksicilerinin iddiaya göre Çınarcık’tan müşteri almaları karşısında tepkili olan Çınarcık taksicileri sorunu belediyenin çözmesi için Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’le görüştüler ve şikayetlerini dile getirdiler.

NUMAN SOYER’DEN DURAK KARARI

Çınarcık taksicilerinin isteği doğrultusunda hareket eden Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Koru Taksi durağının hemen yanında Çınarcık ilçe sınırları içinde bir taksi durağını faaliyete sokma kararı aldı.

20-25 BİN LİRA MALİYET

Kararın ardından maliyeti 20-25 bin lira arasında olan ve maliyetini Çınarcık taksicilerinin karşıladığı konteynerin geçtiğimiz günlerde durak alanına yerleştirmesi yapıldı. Kısa süre içinde faaliyete geçmesi beklenen yeni Çınarcık Taksi durağının 7/24 saat vatandaşa hizmet edeceği belirtiliyor.

Hakan Korkmaz/Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.