Covid aşı... Çınarcık Devlet Hastanesi

Çınarcık... Dün Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Aşı için Çınarcık Devlet Hastanesindeyim... Büyük bölümü yaşlı yaklaşık 50 kişi aşı için bekliyor. Daha önceki sürat ve organizasyon kesinlikle yok ve vatandaş şikayetçi" diye uyarınca, Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekimi Cemal Yalçın’ın talimatı üzerine koronavirüs aşı hizmeti tekrar üst katta eski yerine alınıp, 5 oda açıldı ve 5 ek personel daha görevlendirildi.

KORKMAZ DUYURDU

Hakan Korkmaz bugün yaptığı paylaşımda,"Dün, 'Aşı için Çınarcık Devlet Hastanesindeyim... Büyük bölümü yaşlı yaklaşık 50 kişi aşı için bekliyor. Daha önceki sürat ve organizasyon kesinlikle yok ve vatandaş şikayetçi' diye uyarmıştım. Uyarımı dikkate alan Sayın Başhekimin talimatı ile 5 ek oda açıldığı ve 5 ek personel daha görevlendirmeyle aşı personel sayısının da 10’a çıkarılarak aşı hizmetinin üst katta eski yerinde eskisi gibi verilmeye başlandığı bilgisini aldım. Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekimi Cemal Yalçın’a bu doğru kararı verdiği için teşekkür ediyorum ve karardan duyduğum memnuniyeti de ifade etmek isterim." ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.