Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Taşköprü Belediyesi’ne ziyaret

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel Başkan yardımcısı Murat Aydoğdu ile birlikte Taşköprü Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer, Taşköprü Belediye Meclis üyeleri ile Orhangazi ilçe başkanı da hazır bulundular. Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a ve beraberindeki heyete bugüne kadar yaptığı projeler, hizmetler, yapacağı projeler ve belediye hakkında bilgi verdi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Belediye Başkanımızı dinledik. Beldemizde çok güzel hizmetler yapmış. Yapmaya da devam edecek. Başkanımızı başarılı çalışmasından dolayı teşekkür ederim. Taşköprü Beldemize hizmetlerinin devamını dilerim." dedi.

Başkan İsmail Arslan’da,"Genel başkanımızın ziyareti bizleri mutlu etti. Sayın Genel başkanımıza bu nazik ziyareti için şahsım ve Belde halkım adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım." dedi.

Genel Başkan Gültekin Uysal’a bakır üzerine işlenmiş tablo hediye edildi.

Heyet Daha sonra Taşköprü Demokrat Parti Belde Teşkilatını ziyaret etti.

Burada Teşkilat yönetimi ve Taşköprü’lü vatandaşlar tarafından karşılanan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal vatandaşlarla sohbet etti.

Genel Başkan Gültekin Uysal,"Belediye başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yalovamızın güzel beldesi olan Taşköprü’ye Taşköprü’lü vatandaşlarımıza çok güzel hizmetler yapmış, yapmaya da devam edecek inşallah." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, başarılı çalışmasından dolayı Başkan İsmail Arslan’a teşekkür etti.

Başkan İsmail Arslan’da,"DP Genel Başkanımız bu ziyareti ile bizleri mutlu etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

Ziyaret sonrası DP Genel Başkanı Gültekin Uysal beldeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.