Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan: Ben kimsenin adamı değilim, Yalova’nın adamıyım

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan ve özel açıklamalarda bulunan Deva Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan,”Ben kimsenin adamı değilim, Yalova’nın adamıyım. Kimseye de bir minnet borcumuz yok. Sadece Yalova halkına hizmet borcumuz var.” dedi.

Deva Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan,”Mevcut iktidarın uzantısı olduğumuz da söyleniyor hakkımızda ama öyle bir şey yok. Ben kimsenin adamı değilim, Yalova’nın adamıyım. Bir partinin devamı değil, halkın kendini bulabildiği yepyeni bir partiyiz. Hatta şimdiye kadar kurulmuş tüm partilerden farklıyız ve farklı olmaya da devam edeceğiz. Kimseye de bir minnet borcumuz yok. Sadece Yalova halkına hizmet borcumuz var. Tekrar etmekte fayda görüyorum ki; hiçbir partinin devamı da uzantısı da değiliz. Yeri gelir herkesi her partiyi de eleştirebiliriz. Şu an Yalova’nın yerel konularıyla ilgili bir alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Yalova’nın hastalıkları, devası nedir diye önümüzdeki ay bir söyleşiyle çıkacağız ve açıklamalarımız olacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.