Erdoğan imzaladı... Yalova’ya Tıp Fakültesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü açılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova’ya Tıp Fakültesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü açılmasını onayladı ve karar resmi gazetede yayınlandı.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş konuyla ilgili yaptığı paylaşımda,”Yalova’ya büyük müjde! Tıp Fakültesi şehrimize hayırlı olsun. Yalova’yı yeni sağlık olanaklarıyla buluşturacağız. Üniversitemiz gelişecek ve nice doktorlar yetişecek. Bu tarihi kararla birlikte şehrimiz yeni araştırmaların ve sağlık hizmetlerinin merkezi olacak. Üniversitemizde yetişen doktorlar hem şehrimize hem ülkemize büyük fayda sağlayacak. Yalova’mızın gelişmesine katkı sunan bu büyük karar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tüm Yalovalılar adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yalova Tıp Fakültesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.