Erol Tatar: AK Parti Yalova’da metal yorgunu

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar yaptığı yazılı basın açıklamasında,”Yalova halkının büyük umutla oy verdiği, yetki verdiği AK Parti, Yalova’da metal yorgunu. Yıllardan beri iktidar olmalarına rağmen ilimizin hangi problemlerini çözdüler? Yalovalıların hangi ihtiyaçlarına çare oldular. Bugüne kadar yetki alan AK Parti milletvekilleri Yalova’ya ne gibi bir fayda sağladı. İktidarın en başarısız illeri arasında Yalova il teşkilatı ve yöneticileri gelmektedir.” dedi.

Erol Tatar,”Yalova’da 18 yıldan beri iktidarda olan AK Parti Yalova ekonomisine katkı sağlayacak, işsizliğe çare olacak hangi yatırımı kazandırdı, gören, duyan var mı? İktidarın hangi imkânlarını ve kaynaklarını Yalova’ya ekstra hizmet olarak kazandırdılar. AK Partinin beceriksiz yönetimi Yalova’ya ağır kayıplar verilmesine sebep oldu. Bir türlü Yalova’ya hizmet gelmedi...

AK Partililer sırtımızı Ankara’ya dayayacağız, para gelecek ve hizmet yapacağız diyor. Ticaret odası başkanı Tahsin Becan ise, Ankara’nın gözünde Yalova bir hiç ve itibarî yok diyor. Yalova‘yı gözden çıkarmışlar. Hiç kimseden ses seda çıkmıyor. Bugüne kadar neredeydiniz? Turizm beldeleri olan, Termal’e, Armutlu’ya, Çınarcık’a bugüne kadar hangi yatırımları kazandırdınız... Elinizi tutan mı vardı? Bugüne kadar yapamadıklarınızı şimdi mi yapacaksınız? Yalova’da milletin vekili var mı? AK Parti milletvekillerini gören ve yerini bilen var mı? Halk sıkıntı çekerken, gençler işsizlikten dert yanarken, esnafımız yasaklarla dükkânını kapatmış ve vatandaşlarımız kaderine terk edilmiş, sahipsiz bırakılmıştır.” dedi.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da esnafa kira yardımı açıklıyor. Büyükşehirlerde 750 TL, diğer şehirlerde 500 TL, bu neye yeter, yalnızca nasihat ve akıl veriyorlar... AK Partili yıllar Yalova için kayıp yıllardır. İl genelinde iş bilmeyen yöneticiler Yalova’ya zarar vermekten başka bir iş yapmamışlardır. Ekonomik zorluk çekilen şu günlerde hizmete ve projelere ihtiyaç vardır. Zaten AK Partinin varlığı ile yokluğu belli değil. Metal yorgunluğu olanlar halkı daha da yormaya devam ediyorlar.” diyen Erol Tatar şöyle devam etti;

“İYİ Parti olarak Yalova’ya sahip çıkmak, hizmet yapmak üzere siyaset yapmaya devam edeceğiz. Yalova’nın kayıp yıllarını telafi etmek için, Yalova sevdalıları olarak şehrimize, halkımıza sahip çıkacağız. İYİ Parti'nin iktidarında bir avuç mutlu azınlık değil, vatandaşlarımız kazanacak, YALOVA kazanacak.”

Anahtar Kelimeler:
Erol Tatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.