Erol Tatar: Bunlar çok ciddi iddialar! Ahmet Özsümer: Bu iddia yenilir yutulur değil!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’la yaptığı “Yalova’da Yılın Söyleşisi”ndeki olay yaratan açıklamalara tepkiler gelmeye başladı.

EROL TATAR: BUNLAR ÇOK CİDDİ İDDİALAR

Başkan Muğlim Bağatar’ın,"Yalova Belediyesi'nin paralarını uydurma ihalelerle iç edip, seçim zamanı HDP ile anlaştılar ve çanta dolusu parayı HDP'ye verdiler!" açıklamasına ilk tepki Yalova siyasetinin renkli isimlerinden olan ve kısa süre önce İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı görevinden ayrılan eski İl Başkanı Erol Tatar’dan geldi ve Tatar,"Bunlar çok ciddi iddialar tahminim CHP ve Vefa Salman bu iddialarla ilgili açıklama yapacaktır." dedi.

ÖZSÜMER: BU İDDİA YENİLİR YUTULUR DEĞİL!

Olay açıklamalara adeta jet hızıyla bir tepkide DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer'den geldi.

Deneyimli siyasetçi Ahmet özsümer,"BU İDDİA YENİLİR YUTULUR DEĞİL!" başlıklı sosyal medya paylaşımıyla tepkisini dile getirdi.

Skandal iddialar karşısında CHP Yalova İl Başkanlığı ise adeta sessizliğe büründü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.