Erol Tatar'dan koronavirüs açıklaması

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, yaptığı açıklamada,”Covid 19 salgını her geçen gün daha ağır şartlarda ilerlemektedir. Özellikle son haftalarda salgın tüm hızıyla yaygınlaşmakta ve bulaş hızı ileri derecede halkımızı etkilemektedir.” dedi.

Başkan Erol Tatar,”Vatandaşlarımız her ne kadar bu konuda hassasiyet gösterseler de, yaşadığımız ekonomik sıkıntıların da etkisi ile hayatlarına devam etmek zorunda kalmışlardır. Bu konuda haziran ayına kadar gösterilen tedbirler ve kısıtlamaların, yaz sezonu ve turizm sektörünü canlandırmak amacıyla bir anda normal hayat düzeyinde serbest bırakılmasıyla, birden artış göstermiş, şu anda toplumumuzu ağır derecede etkilemektedir.” dedi.

Erol Tatar şöyle devam etti:

“Şehrimizde de her geçen gün vaka sayıları artmaktadır. Yoğun bakım üniteleri dolmuş, KYK yurtlarında da yer kalmadığı için insanlar evlerinde karantinaya alınmaktadır. Her geçen gün birçok vatandaşımızın covid 19 hastalığından dolayı vefat haberlerini alıyoruz. Her ne kadar yetkililer bu konuda tedbirleri açıklasa da, kontrolleri sıklaştırsa da önceden haber verilerek yapılan bu denetimlerin hiçbir anlamı kalmamaktadır, tesiri olmamaktadır. Daha başından beri şehrimizi yönetenlere, başta valimiz ve ilgili ve yetkililere her türlü uyarı ve çağrı yaptığımız halde, ısrarla salgınla ilgili gerçek bilgileri bir türlü paylaşmadılar. Bu da vatandaşlarımızda rehavete sebebiyet verdi. Türkiye’de ve Yalova’mızda artış ileri derecede olmakla beraber, en son Yalova’da valimiz, belediye başkanlarımız bu salgına yakalanmışlardır.

İYİ Parti olarak, şehrimizdeki vaka sayısı artışının daha sıkı tedbirler, önlemler ve doğru bilgilendirme ile kontrol altına alınması doğrultusunda bir kez daha uyarımızı yapıyoruz. Bundan sonra il yönetimi toplantıları, toplu açılışlar ve ziyaretlerimizi iptal ediyoruz. Bu konuda partililerimize ve vatandaşlarımıza zorunlu olmadıkça toplu yerlerde bulunmamalarını, maske, mesafe ve temizlik şartlarına uymalarını bir kez daha hatırlatıyoruz. Alacağımız bireysel ve genel tedbirlerle hastalığa ve salgına karşı kendimizi ve sevdiklerimizi korumuş oluruz.

Yeniden sevgili hemşerilerimize tedbir almayı, daha iyi günlerde yeniden kucaklaşmak üzere daha dikkatli olmalarını özellikle tavsiye ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Erol Tatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.