Yalova’da muhalefet partilerinin kifayetsizliğine değinip muhalefet ediyormuş gibi yapıldığına ama aslında yapılanın kontrollü muhalefet olduğuna dikkat çeken Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a İYİ Parti Yalova eski il başkanı Erol Tatar’dan destek geldi.

Hakan Korkmaz geçtiğimiz günlerde “YALOVA'DA AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK ŞANSI KİFAYETSİZ MUHALEFETTİR!” başlıklı paylaşımında "Sözüm ona basın toplantısı düzenleyip ‘Sanatçıya para var, köylüye su yok!’ eleştirisini bile kendi yapamayıp bu sözlerin köylülere ait olduğunu söylemek kifayetsizliktir ve yapılan da kontrollü muhalefetten başka bir şey değildir! Zaten Yalova'da AK Parti'nin en büyük şansı muhalefet ediyormuş gibi yapan kifayetsiz muhalefettir!" ifadelerinde bulunmuştu.

CHP'nin dikkat çeken genç adayı... Harun Güleç CHP'nin dikkat çeken genç adayı... Harun Güleç

Korkmaz’ın bu sözlerine okurların yanı sıra siyaset cephesinden de çok sayıda destek geldi. Bunlardan biri olan İYİ Parti Yalova eski il başkanı Erol Tatar, konuyla ilgili yaptığı yorumda dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Uzun yıllar aktif siyasetin içinde olup Yalova siyasetini çok iyi bilen ve hala sosyal medya paylaşımlarıyla iktidara yönelik aktif siyasetçilerden daha etkili bir muhalefet yaptığı bilinen Erol Tatar, yaptığı yorumda "Çok doğru bir tespit…" diyerek Korkmaz’a destek verdi.

Erol Tatar,"Gölgelerinden ve ticari işlerinden dolayı çekinenler, muhalefet yapamıyor Yalova’da." ifadelerinde bulunarak Yalova siyasetinde muhalefetin içler acısı halini de adeta gözler önüne sermiş oldu!