Faik Özkan’dan milletvekili aday adaylığı ile ilgili açıklama

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın MHP Çınarcık eski İlçe Başkanı Faik Özkan’ın milletvekili aday adayı olacağını dün duyurmasının ardından Faik Özkan’dan bugün açıklama geldi.

Faik Özkan yaptığı açıklamada,"Hakan bey merhaba, dost meclislerinde yapılan sohbetlerde konuşulan dostlarımızın telkinlerine kayıtsız kalmayıp kalbimizde ve aklımızda böyle bir sürecin içinde olma fikri oluşmuştur. Lakin süreç uzun ve meşaketlidir öncelikle rabbimin nasip etmesi sonra dava arkadaşlarımın layık görmesi ile başlayacak bu süreç İl teşkilatımızın, İl Ocak teşkilatımızın, Genel Merkezimizin ve Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin olurları ile nihayetinde Yalova'mızın müstesna halkının takdirleri ile sonuçlanacak bir süreçtir. Doğrudur biz bismillah diyerek bir yola çıkmanın niyetine girdik çıktığımız bu yolda rabbim yolumuzu açık etsin mahçup etmesin utandırmasın inşallah." dedi.

Anahtar Kelimeler:
ÇınarcıkFaik Özkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oflu 2 yıl önce

Faik özkan gecmis donemlerde surekli akp saflarinda yer almistir mhp den aday olma nedenini anlamakta zorlaniyoruz