Ferman Durmaz, Altınova Belediye Başkan aday adayı olmaya hazırlanıyor!

Yaklaşan yerel seçimlerde Yalova'nın Tersaneleriyle ünlü Altınova ilçesinde dört dönemdir görevde olan Belediye Başkanı Metin Oral'ın ne yapacağı ve partisi tarafından tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusuyken, Altınova Anadolu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferman Durmaz'ın, 2024 yerel seçimlerinde Altınova Belediye Başkan Aday Adayı olmaya hazırlandığı ilçe siyaset kulislerinde konuşuluyor.

Dernekteki çalışmalarıyla adından söz ettirmeyi başaran ve ilçede sevilen bir isim olan Altınova Anadolu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferman Durmaz'ın, Altınova Belediye Başkan aday adayı olmak için kendisine bir siyasi yol haritası belirleyip çalışmalara başladığı ve bu amaçla ilçede bir süredir nabız yokladığı belirtiliyor.

Ferman Durmaz'ın yakın çevresine AK Parti'den Altınova Belediye Başkan aday adayı olmayı düşündüğünü söylediği iddia ediliyor.

Hakan Korkmaz/Kulis Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.