Gültekin Uysal'dan "Toparlanın" mesajı ve Özsümer'den davet

Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer yaptığı açıklamada Genel Başkan Gültekin Uysal’ın “Toparlanın” mesajına vurgu yaptı ve tüm demokratları Demokrat Parti’de toplanmaya davet etti.

Ahmet Özsümer’in açıklaması şöyle;

"Demokrat Parti 14. Olağan Kongresi büyük bir coşku ile gerçekleşmiş olup, farklı siyasi partilerden önemli isimlerin de katılımı sağlanmıştır. Sayın Barbaros Binicioğlu’nun Demokrat Parti’ye geri dönüşü ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi olması, yine uzun yıllar Demokrat Parti’de çeşitli görevlerde bulunmuş olan Sayın Tevfik Erbalta’nın Merkez Karar Kurulu’nda (MKK) yer alması ile Sayın Genel Başkanımız Yalova’ya verdiği önemi gösterirken, aynı zamanda da Yalova’daki Demokrat Partililere anlamlı bir mesaj yollamıştır.

Sayın Genel Başkanımızın mesajı aynen şöyle: 'Geçmişte yaşanılanları bir kenara bırakın, Demokrat Parti, sen ben kavgaları ile vakit geçirmemeli. Demokrat Parti’nin yüreği herkese açık, toparlanın.'

Bizler de, genel başkanımızın ve genel merkezin bu tavrı doğrultusunda, tüm demokratları Demokrat Parti’de toplanmaya, eski günlerine geri döndürmek için bir araya gelmeye davet ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.