Hakan Korkmaz'a konuşan Kamil Yaman: Koru'da tarihi farkla seçimi kazanacağız!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın sosyal medyadan yaptığı "KORU AK PARTİ'YE GEÇEBİLİR!" başlıklı yorumunun ardından Korkmaz'a özel açıklamalarda bulunan CHP'li Koru Belediye Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Kamil Yaman,"Tarihi fark olur! Bu seçimi tarihi bir farkla kazanacağız!" diyerek iddialı konuştu.

Hakan Korkmaz önceki gün yaptığı yorumda,"Bu aralar Koru ile ilgili bazı görüştüğüm CHP'liler endişeli olduklarını bana açık açık belirtiyorlar. Beraberinde bazı görüştüğüm AK Partilileri de Koru'da bu sefer daha önce hiç olmadığı kadar kendilerine güvenli ve iddialı olduklarını görüyorum. Koru'daki AK Partililerden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın... Yalova'da görüştüğüm bazı AK Parti mensuplarının hayli iddialı oluşları burada bir hazırlığın olduğunu gösteriyor açıkçası. Demem o ki; Bu seçimlerde Koru AK Parti'ye geçebilir! Bu ihtimal var yani yok değil! Hee... Kim şanslı derseniz hiç tereddüt etmeden CHP derim ama bu sefer kolay olmayacak gibi... Hani son Çınarcık seçimi gibi karakolda bitebilir!" ifadelerinde bulunmuştu.

Hakan Korkmaz'a konuşan ve Belde de yapılan hizmetlerle ilgili bilgilerde veren Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman,"Koru halkı yaptığımız hizmetlerden memnun ve bu memnuniyetini bundan önceki seçimlerde sandıkta zaten göstermiştir. Yine rahat kazanacağız. Bu sefer tarihi fark olur! 2024 Yerel seçimlerinde Koru'da tarihi bir farkla seçimleri kazanacağız!" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.