Hakan Korkmaz'a konuşan MHP'li Fatih Kandemir'den önemli açıklamalar

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ı ziyaret eden MHP Çınarcık Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Fatih Kandemir, önemli açıklamalarda bulundu.

MHP’li Fatih Kandemir,"Cumhur İttifakı'nın Çınarcık'ta olması için çalışmalarımız oldu fakat bir sonuç alınamadı. Maalesef sayın vekil Ahmet Büyükgümüş’ün köyüne olan sevgisi Cumhur İttifakı'ndan ve Yalova’nın ilçelerinden daha ağır bastı! Bizler de yolumuza Milliyetçi Hareket Partisi olarak devam ediyoruz." dedi.

Hakan Korkmaz’a konuşan MHP Çınarcık Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Fatih Kandemir şu ifadelerde bulundu;

Milliyetçi Hareket partisi mensupları olarak bilge liderimizin de dediği gibi ‘önce ülkem sonra partim ve sonra kendim’ anlayışını kendimize şiar edinerek bizlerde ‘önce Çınarcık’ diyoruz ve Çınarcık'a hizmet edebilmek için 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde halkımızın teveccühü ile ‘Çınarcık'a hizmet için bizde varız’ dedik.

Sayın belediye başkan adayımız Leyla Kılıç, belediye meclis üyelerimiz ve İl Genel Meclisi adaylarımız ile hizmete biz de talibiz.

Belediye meclis üyesi olduğumda Çınarcık için alınacak her doğru kararın, Çınarcık halkının lehine olan her doğru hizmetin destekçisi olup her türlü yanlış karara karşı kendi belediye başkanlığımız ya da Cumhur İttifakı kapsamında veya muhalefet meclis üyeliğimde destek olmayacağımı herkesin bilmesini isterim.

Beş yıl boyunca yapılacak hizmetlerin meclis çoğunluğunun muhalefette olması ile nasıl engellendiğinin de farkındayız bundan dolayı şahsi menfaatler veya partizanca tutum içinde olmadan sadece Çınarcık ve Çınarcık halkına hizmet etmek için bu yola çıktım. Eğer halkımızın teveccühü ile belediye başkanlığını kazanırsak Çınarcık’a hizmetin nasıl yapıldığına hep birlikte şahitlik edeceğiz eğer başkanlık görevi bizlere nasip olmayıp da meclis görevine halkımız tarafından layık görülürsek de her daim Çınarcık'ın ve Çınarcık halkının hizmetkarı olacağım.

Cumhur ittifakının Çınarcık'ta olması için çalışmalarımız oldu fakat bir sonuç alınamadı. Bizlerde Cumhur İttifakı ortağımız gibi kendi adaylarımız ile bu yola çıktık. Maalesef sayın vekil Ahmet Büyükgümüş’ün köyüne (Teşvikiye) olan sevgisi Cumhur İttifakı'ndan ve Yalova’nın ilçelerinden daha ağır bastı! Bizler de yolumuza Milliyetçi Hareket Partisi olarak devam ediyoruz.

‘Çınarcık bizim Türkiye hepimizin’ anlayışı ile hizmet aşkı ile bu yola çıktık. Çınarcık'ta sandıktan Milliyetçi Hareket Partisinin çıkması için var gücümüzle çalışacağız. Çınarcık halkının gönlüne taht kuracağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.