Hakan Korkmaz: Belediyeyi denetlemeye gelen müfettişe rakı masasını kim kurdu?

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat'ın TV Yalova kanalında sunduğu programa konuk olan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında Yalova Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Vefa Salman döneminde belediyeyi denetlemeye gelen müfettişe rakı masası kurulduğunu hatırlatan Hakan Korkmaz,”Vefa Salman diyor ki; ‘Biz denetleme görevimizi yaptık.’ Peki iç denetçiyi Ardahan’a kim sürdü? Vefa Salman diyor ki; ‘Müfettişler belediyeyi denetlediler ve bunca zaman bir şey bulamadılar.’ Buradan Vefa Salman’a sesleniyorum. Belediyeyi denetlemeye gelen müfettişlere rakı masalarını kim kurdu? Müfettiş rakı diye google’a yazın bakalım ne çıkıyor? Orada çıkan fotolar ve haberler benim özel haberimdir. Ben ilk kez duyurdum ve servis ettim ulusal basına.” dedi.

Olaydan sonra müfettişin açığa alındığına dikkat çeken Hakan Korkmaz, seçildikten sonra Muharrem İnce ve CHP Yalova örgütüne adeta sırtını dönen Vefa Salman’ın o dönem bazı AK Parti’li isimlerle yol yürüyüp korunduğu için bu gibi soruşturmalardan sonuç çıkmadığını ve belediyedeki diğer yolsuzlukların bunca zamana kadar ortaya çıkmadığını savundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
israfil adigüzel 3 yıl önce

gördümde senin kadar yalaka birisini görmedim hakan korkmaz belediyeden ne tür bir beklentin varki olur olmaz yalan haberler yayiyorsun anlamadim gitti daha dün eski belediye baskani icin methiyeler düzen sen degilmiydin ayiptir günahtir