Hakan Korkmaz canlı yayında açıkladı: Kamil Yaman milletvekili adayı

TV Yalova kanalında YouTube’dan canlı yayınlanan “Polat ve Korkmaz ile Yalova Gündemi” programında konuşan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, CHP’li Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın ilk seçimlerde CHP Yalova milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü, Kamil Yaman’ın böyle bir siyasi hedefi olduğuyla ilgili ulaştığı kulis bilgisini paylaştı.

Muharrem İnce'ye yakınlığıyla da bilinen CHP'li Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'ın belediyecilikte artık ustalık dönemini yaşadığına dikkat çekip Yaman'ın milletvekili olma yolunda siyasi hedefini açıklayan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, daha önce YTSO Başkanı Tahsin Becan’ın ve Yalova Belediyesi eski meclis üyesi Başar Şahin’in de ilk seçimlerde Yalova’da CHP Milletvekili aday adayı olacaklarını duyurmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnceKamil Yaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.