Hakan Korkmaz'dan gece yarısı kulis bombardımanı

Yalova siyasetini ve siyaset kulislerini yakından takip eden Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, gece yarısı dikkat çeken kulis bilgilerini okurlarıyla paylaştı.

KAMİL YAMAN “SANDIK KOYUN” DİYOR

Korkmaz,"Milletvekili aday adayı olmak istediğini ilk kez benim duyurduğum CHP’li Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın, CHP Genel Merkezi’nde üst düzey kurmaylarla yaptığı görüşmelerde Yalova’da milletvekili adayının belirlenmesi için örgütün, üyelerin önüne sandık konulmasını ve milletvekili adayının bu şekilde belirlenmesi talebini ilettiği ulaştığım bilgiler arasında." dedi.

ÇETİN VE BOZKURT ARASINDA

Korkmaz, Yalova’da sonucu merakla beklenen YESOB seçimleri için,"YESOB Başkanlık seçiminin mevcut başkan Hüseyin Çetin ve Çınarcık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Bozkurt arasında geçmesi bekleniyor. İki başkan adayının da seçimlere oldukça sıkı hazırlandığı ve kulis çalışmalarında bulunduğu edindiğim bilgiler arasında." dedi.

YTSO’DA BECAN'LA SARIOĞLU ANLAŞTILAR MI?

Korkmaz, Yalova’da yine sonucu merakla beklenen YTSO seçimleri için önemli bir kulis bilgisini okurlarıyla paylaştı ve,"Sonucu merak edilen oda seçimlerinden olan YTSO’da Başkan Tahsin Becan’ın “Ben bir dönem daha başkan olayım, daha sonra aday olmayacağım, sen olursun...” diyerek Muhammet Sarıoğlu ile anlaştığı, yeni dönemde Becan’ın başkan, Sarıoğlu’nun da meclis başkanı olacağı kulislerde konuşulan ulaştığım bilgiler arasında." dedi.

BAĞATAR ADAY OLMAYACAK

Hakan Korkmaz,"YTSO Meclis Başkanı olan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın yeni dönemde YTSO Meclis Başkanlığı’na aday olma düşüncesinin olmadığı ulaştığım özel kulis bilgileri arasında." dedi.

ÇINARCIK BELEDİYESİ’NİN BORCU NE KADAR?

Yalova’da AK Parti’nin ilk seçimde kaybedeceğine kesin gözüyle bakılan yerler arasında olan Çınarcık Belediyesi’nin borç durumuyla ilgili Hakan Korkmaz,"Çınarcık Belediyesi’nin borcunun 115-118 milyon, diğer bir iddiaya göre ise 125 milyona yükseldiği ve CHP’nin ilk belediye meclisinde borcun kaç para olduğunu ve borcun karşılığı ne yapıldığını Başkan Numan Soyer'e sormaya hazırlandığı edindiğim bilgiler arasında." dedi.

İSMAİL ATİK NE YAPACAK?

Korkmaz,"Yakup Bilgin Koçal ve ekibiyle hareket ettiği bilinen Termal eski Belediye Başkanı İsmail Atik’in ne yapacağı merakla beklenirken... Kulislerde konuşulan iddiaya göre; Atik’in de daha sonra İYİ Parti’ye geçerek siyasi hayatına İYİ Parti’de devam edeceği, diğer bir iddiaya göre ise İsmail Atik’in AK Parti’de kalarak siyasi hayatına devam edeceği belirtiliyor." dedi.

ORAL MİLLETVEKİLİ ADAYI

Yine önemli bir kulis bilgisini okurlarıyla paylaşan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ın önümüzdeki seçimlerde milletvekili aday adayı olabileceği, Başkan Oral’ın bir süredir milletvekili adaylığı için sessiz ve derinden nabız yokladığı ulaştığım özel kulis bilgileri arasında." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.