Hakan Korkmaz'dan YTSO Başkanı Tahsin Becan'a ziyaret

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Korkmaz,"Bugün YTSO Başkanı Tahsin Becan’ı ziyaret ettim. Sayın Başkan Tahsin Becan aylar önce ziyaretime geldiğinde YTSO’nun yeni binasına davet etmişti... Hem iadeyi ziyaret anlamında davete icabet etmek hem de gündemdeki konularla ilgili bazı sorular sormak üzere bugün bu ziyarette bulundum. Sayın Başkanla keyifli bir sohbet etme imkanı buldum ziyaret esnasında... Sayın Başkan sorularıma da büyük bir içtenlik ve samimiyetle cevaplar verdi. Başkan Tahsin Becan’ın önemli açıklamaları da oldu... ki bu açıklamaları gün içinde haberleştirip aktarmaya çalışacağım. Başkan Tahsin Becan, YTSO binasını da gezdirdi bana... Yapıldıktan sonra Yalova’da bir çok ve neredeyse her gün bir etkinliğe ev sahipliği yapan yeni YTSO binası gerçekten çok güzel olmuş. Başta Sayın Tahsin Becan olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.