Hakan Korkmaz sordu: Neyi bekliyorsun ey Çınarcık Belediyesi?

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde Poyraz Caddesindeki trafiğe açık alandaki heyelanın can ve mal güvenliğini tehdit edecek şekilde yola doğru ilerlemesini vatandaşların ve sürücülerin şikayeti üzerine fotoğraflayıp soruna dikkat çeken Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Neyi bekliyorsun ey Çınarcık Belediyesi?" diye sordu.

Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu;

"Çınarcık Poyraz caddesinde malum heyelanlı bir bölge var ve fotoğrafta görüldüğü üzere yolun anlık durumu bu ve yol neredeyse kapanma üzere...

Peki Çınarcık Belediyesi bu yola müdahale etmek için neyi bekliyor?

Yarın biraz daha, diğer gün biraz daha, ondan sonraki gün heyelanın biraz daha yolu kapatıp sorunun 21/B’lik olmasını mı bekliyor Çınarcık Belediyesi soruyorum.

İlçede 3 senede değişen tek şey bir hafriyat firmasının palazlanması olunca haliyle aklıma gelen soruda bu oluyor yani."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.