Hakan Korkmaz uyardı: Siyasi mühendislik faaliyetleri artacak!

Yalova siyasetindeki gelişmeleri takip eden ve siyaset kulislerine hakim olan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, "Kentte siyasi mühendislik faaliyetleri artacak" diye uyardı.

Hakan Korkmaz,"Kentte siyasi mühendislik faaliyetleri artacak... Amaç siyasi hedeflerine uygun zemini hazırlamak… ki bu amaçla odalara çekilen operasyonda sona gelindi ve büyük ölçüde başarı sağlandı gibi… Bazı parti teşkilatlarına da operasyon çekilmesi gereği görüldü ve çekilecek… Kentte siyaset büyük ölçüde çıkar ve menfaat ilişkilerine dayalı kaygan bir zemin üzerinde yapıldığı için haliyle her türlü operasyon çekmeye de müsait durumda ve bu anlamda işleri pekte zor görünmüyor açıkçası. Başladılar zaten... Yakında bazı gelişmelere hep birlikte şahit olacağımızı öngörüyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.