Hakan Korkmaz: Yalova'da halk ekmek büfeleri açılsın

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Yalova'da halk ekmek büfeleri açılsın" önerisinde bulundu.

Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu;

"Yalova'da fırınların çoğunda askıda ekmek uygulaması var... en azından gerek Yalova'da gerek Çınarcık'ta benim bildiğim, alışveriş yaparken gördüğüm birçok fırında bu uygulama var ve bende bu askıda ekmek uygulamasına elimden geldiği kadar düzenli bir şekilde katkı sağlamaya çalışan biriyim.

Özellikle küçük kız çocuklarının fırınlara gelip "Abi askıda ekmek var mı?" diye sormasına çoğu kez denk gelmiş ve bu duruma çok üzülen biri olarak söyleyeceklerim var ama seçim öncesi yanlış anlaşılır diye söylemiyorum.

Bugün için söylemek istediğim şudur;

Yalova'da halk ekmek büfeleri açılsın... ben buna ihtiyaç olduğunu görüyorum.

Evet Yalova'da ihtiyaç sahipleri için Halk Ekmek büfelerinin açılması ve buralarda ucuz ekmek satışının başlaması lazım diye düşünüyorum.

Bunun için başta Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk olmak üzere yetkililere çağrıda bulunuyorum.

Zaten Yalova Belediye Başkan yardımcılarından biri olan Ahmet Sarıduman, daha önce Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü olduğu için bu konuda hayli tecrübeli bir isim.

Evet bu tecrübeden de faydalanılabilir ve mümkünse bu proje Yalova'da da hayata geçirilebilir diye düşündüğümü bir çağrı, bir öneri olarak ifade etmek isterim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerekli 5 gün önce

Sonuna kadar destekliyorum, İstanbul'da, Bursa 'da yaşayanlardan zengin değiliz.Belediye rantın değil halkın yanında yer almalı halk ekmek büfeleri açmalıdır.