Hakan Korkmaz: Yalova’da ikiyüzlü siyaset yapan CHP’liler var!

TV Yalova Youtube kanalında Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ın sunduğu programda dikkat çeken bilgi ve değerlendirmelerde bulunan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Belediyesi’ndeki yolsuzluk skandalı yüzünden tutuklu bulunan Halit Güleç’e Vefa Salman’ın sahip çıkmadığına vurgu yaptı.

Son yerel seçimlerde temayülde Halit Güleç’in 31. sırada çıktığı bilgisini paylaşan Korkmaz, buna rağmen Vefa Salman’ın örgüt iradesini yok sayıp bugün sahip çıkmadığı Halit Güleç’e o gün sahip çıkıp Genel Merkez onayıyla Halit Güleç’i 2. sıradan belediye meclis üyesi seçtirdiğini belirterek, ön seçim yapmadı diye Muharrem İnce’yi eleştiren bazı partililerin örgüt iradesini yok sayan Vefa Salman’a ses çıkarmadıklarını söyledi ve “Bu ikiyüzlülüktür. Ben ikiyüzlülüğü sevmem. Yalova’da ikiyüzlü siyaset yapan CHP’liler var!” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnceCHPYalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilker özkan 3 yıl önce

evet var, döne döne ikiyüzlülük yapanlar hem de. bunlardan çoğunun parti ahalisi üzerinde ilizyon yaparak var gibi gösterdikleri suni güçleri ellerinden alınmış olsa da, günümüzde gizliden, hatta yakın geçmişte aleyhlerine söylediklerine ve yaptıklarına hiç bakmadan kapılarını çaldıkları güya etkili isimlerle yine iki yüzlü bir oluşumu canlandırma peşindeler.
mesela merak ediyorum, meclis üyesi adaylarını kimler belirledi, meclis üyesi adayı yapılanlardan BAĞIŞ” alındı mı, alındıysa BAĞIŞI” alan kimlerdi?