Hakan Korkmaz:  Yalova’nın en büyük siyaset mühendisi Yakup Bilgin Koçal

Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Youtube’da program yapmaya başlayınca, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

Yakup Bilgin Koçal’ın Yalova’nın en büyük siyaset mühendisi olduğunu belirten Hakan Korkmaz, Koçal’ın destek verdiği isimleri koltuk sahibi yapmak suretiyle Yalova’yı arka plandan yönetme hedefinde olduğunu ve bu hedefini hayata geçirmek için Youtube’da program yapmaya başladığını ve Yakup Bilgin Koçal’ın zaman geçtikçe desteklediği adayları kamuoyuna empoze etme noktasında bir gayret içinde olacağını söyledi.

Yakup Bilgin Koçal’ın medyaya önem verdiğini de dikkat çeken bir bilgiyi deşifre ederek anlatan Hakan Korkmaz, Koçal’ın kaybettiği seçim öncesi Yalova’da 3 günlük gazete patronlarıyla toplantı yapıp gazetelerin matbaa baskı giderlerini üstlenmeyi vaat ettiğini belirtti.

İşte Hakan Korkmaz’ın o ifadeleri;

SİYASET MÜHENDİSİ YAKUP BİLGİN KOÇAL, YOUTUBE PROGRAMLARI YAPMAYA BAŞLADI!

Yalova’nın en büyük siyaset mühendisi Yakup Bilgin Koçal, Youtube’da program yapmaya başladı!

Peki kurt siyasetçi Yakup Bilgin Koçal’ın bu hamlesini nasıl okumak lazım?

Şöyle ki;

Yalova’nın rantını çok iyi bilen ve tadını alan Yakup Bilgin Koçal, kendi de ifade ettiği üzere kendisiyle ilgili siyasi bir planı yok, yani kendisi aday olmak suretiyle ön planda olmayacak ama destek verdiği isimleri koltuk sahibi yapmak suretiyle Yalova’yı arka plandan yönetme hedefini hayata geçirmek için Youtube’da program yapmaya başladığını ve zaman geçtikçe desteklediği adayları kamuoyuna empoze etme noktasında bir gayret içinde olacağını hep birlikte göreceğimizi tahmin ediyorum.

Kaybettiği seçim öncesi Yalova’da 3 günlük gazete sahibiyle toplantı yapıp “Artık bundan sonra gazetelerinizi bu matbaada basacaksınız” diyerek günlük gazetelerin baskı giderlerini karşılamayı vaat edip üstlenen Yakup Bilgin Koçal’ın medyaya verdiği önemi gösteriyor yıllar öncesi yaşanan ve az sayıda insanın bildiği bu olay ki bugün genel ve yerel seçimlere fazla bir süre kalmazken Koçal’ın yaptığı bu hamleyi yani Youtube’da program yapmak suretiyle medyada boy gösterme hamlesini bu bakış açısıyla okuyup yorumladığımı ifade etmek isterim ve haklı çıkıp çıkmadığımı da yakında anlarız diye düşünüyorum.

İzleyelim bakalım neler olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oflu 2 yıl önce

Muhendis derken biz onu elmaaliga yollarkencanin sıkılmiyacak tez vakitte akraban inceyide yanina yolluyacagiz dedik nitekimde yolladik yakop un yalovada siyasi olarak bir getirisi veya etkisi yoktur