Hakan Korkmaz yazdı... Bağatar ve Tutuk

Hakan Korkmaz, Haftalık Revizyon Gazetesi’nin 22 Nisan tarihli bu haftaki sayısında AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un uyum içinde çalışmalarına dikkat çekti.

Hakan Korkmaz "Bağatar ve Tutuk" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı;

“Bugün “Yalova siyasetinin en önemli iki ismi kim?” diye sorulsa hiç düşünmeden iktidar partisi temsilcileri olup gücü ve yetkiyi de elinde tutmalarından dolayı “AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk” derim.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile son zamanlarda daha da artarak devam eden uyumunu gözlemliyorum.

Şüphesiz bu uyumun Yalova halkına hizmet anlamında bir kazanıma sebep olan son derece memnuniyet verici bir durum olduğunu düşündüğümü de belirtmek isterim.

Siyaset bu ne olacağı bilinmez ama…

Ben iki isim arasındaki uyumla yapılan hizmet ve çalışmalara nihayetinde bu fotoğrafa bakınca…

Sanki AK Parti’nin Yalova’da 1. Sıra Milletvekili adayı da Yalova Belediye Başkan adayı da şimdiden belli diye düşünüyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.