Hakan Korkmaz yazdı... Yalova İmes OSB, Bağlarbaşı Mahallesi’ne karakol yapacak

Yalova İmes Makine İhtisas OSB, Yalova’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde bir karakol binası yapacak.

Karakolun arsa teminini ise Yalova Valiliği üstlendi.

Yalova Valiliği, Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Yalova İmes Makine İhtisas OSB arasında karakol yapımı için pazartesi günü üçlü imza töreni düzenlenecek.

Çevreci, Yerli, Yeşil ve Yenilikçi Yalova İmes Makine İhtisas OSB, bir OSB’den daha fazlası olduğunu sosyal sorumluluk projeleriyle de adeta gözler önüne seriyor.

Yalova İmes Makine İhtisas OSB bu sene Yalovaspor’a ciddi katkılarda bulundu.

Yalova İmes Makine İhtisas OSB ayrıca Yalova Sanayi ve Ticaret Odası’nın yeni yapılan binasına da katkıda bulundu.

Yalova İmes Makine İhtisas OSB, Pandemi sürecinde 30 binin üzerinde maske dağıtımı yaptı.

Birçok sosyal sorumluluk projesine katkılar sunan Yalova İmes Makine İhtisas OSB, şimdide Bağlarbaşı Mahallesi’nde bir karakol binası yapacak.

Estetik mimarisiyle, insan odaklı yaşam alanlarıyla en az 15 bin kişiye istihdam sağlayacak Çevreci, Yerli, Yeşil ve Yenilikçi kültürüyle yeni nesil OSB’nin en iyi temsilcilerinden olmaya aday Yalova İmes Makine İhtisas OSB, yerli ve milli üretimde ülkemizin ve Yalova’nın yüz akı olacak diye düşünüyorum.

Keşke böyle müteşebbislerin sayısı artsa.

Yönetim Kurulu Başkanlığını kıymetli dostum Direnç Özdemir’in yaptığı Yalova Makine İhtisas OSB’ye, Yalovaspor’a, Yalova Sanayi ve Ticaret Odasına ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yaptıkları çok önemli katkılardan dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.