Hakan Korkmaz yazdı... Yeşil alanı izinsiz betona çeviren VEGA AVM

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, VEGA AVM’nin imar planlarına aykırı tadilatlarını gündeme getirmiş ve bizimde haberleştirdiğimiz açıklamalarında Mehmet Gürel, ciddi suçlamalarda bulunmuştur.

Hatırlatmak gerekirse Mehmet Gürel, VEGA AVM için "Yani bu firma hukuksuz bir biçimde kamuya ait yeşil alanı Avm otoparkı haline getirmiş ve kendine bir araç yolu yapmış. Kentin göbeğinde yapılan bu kanunsuz değişikliğe kim nasıl izin veriyor soruyoruz." demiştir.

Yine Mehmet Gürel, Yalova Belediyesi’ne gönderme yaparak,"Belediye riyaseti bu alanla alakalı bir işlem yapmıyor ve herkesin gözü önündeki bu yanlışlıkları görmezden geliyor? Bu firmaların herhangi bir ayrıcalığı mı var?” diye sormuş ve “Konuyu CHP İl Başkanlığı olarak takip edeceğiz" demiştir.

Hal böyleyken soruyorum;

  1. Geçen süre içinde kim ne yapmıştır?
  2. Yalova Belediyesi, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’in işaret ettiği üzere planlarda yeşil alan olan yerleri betona çeviren VEGA AVM ile ilgili bir işlem başlatmış mıdır?
  3. “Konuyu CHP İl Başkanlığı olarak takip edeceğiz” diyen İl Başkanı Mehmet Gürel, gündeme getirdiği iddialarıyla ilgili geçen sürede ne yapmıştır? Konuyla ilgili her hangi bir suç duyurusunda bulunmuş mudur?

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Anahtar Kelimeler:
YalovaVEGA AVMNata Holding
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.