Hakan Korkmaz yazdı... Yolsuzluğun yuvası olan belediye ahlaksızlığında mı yuvası oldu?

Yalova’da kamu malının çarçur edilmemesi ve yolsuzluklarla verdiği mücadele ile tanınan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, bugün sosyal medya hesabından dikkat çeken bilgiler paylaştı.

YOLSUZLUĞA VE AHLAKSIZLIĞA ‘DUR’ DEDİK” başlıklı paylaşımında Hakan Korkmaz,”Yolsuzluğun zaten peşindeydik… fakat ahlaksızlık iddiaları kentte özellikle CHP içinde konuşulup bazı fotoğraflar da elden ele dolaşınca ve üstüne bunun en yakınındaki biri tarafından kurumda bu ahlaksızlıkların yaşandığı telefonla bana defalarca iletilince buna ahlaken sessiz kalmamız mümkün değildi.” dedi.

Hakan Korkmaz, dikkat çeken paylaşımında şu ifadelerde bulundu ve şöyle devam etti;

“Hemen gittim son derece yetkili bir partiliye… ve bunları, eğer iddialar doğruysa bu ahlaksızlıklara derhal son vermeleri konusunda uyarmaları gerektiğini söyleyip konuyla ilgili hassasiyetimi ilettim.

Hemen benim yanımdan bu iddialar ve yaşandığı iddia edilen ahlaksızlıklar son derece yetkili CHP temsilcisi tarafından malum şahısa soruldu…

Malum şahısın cevabı şu oldu;

“Hakan Korkmaz gelsin (Gönül ilişkilerimi) benimkileri haber yapsın… ne karı kaldı ne kız…”

İtiraf niteliğindeki bu ahlaksız cevap ve pervasızlık karşısında CHP yöneticisi de bende adeta donduk kaldık… ve o an anladım ve karar verdim ki; bu ahlaksızlarla mücadele etmek kente ve millete yapılacak en büyük hizmet olacak.

“Şehr-i....... seçmiş bu millet sizi... hizmet edin diye seçmiş... milletin karısına kızına göz koyun diye seçmemiş…” şeklinde uzun bir mesaj attım Whatsapp’tan kendisine…

Mesajımı görünce, CHP’li yöneticiye gönderdiği mesajı benim gördüğümü anladı ve CHP’li yöneticiyi arayıp “Mesajımı Hakan Korkmaz’a niye gösterdin” diye hakaretler etmeye başladı. Tabii ki bana dönüp bir cevap veremedi.

CHP'li yöneticiye bu durumu Genel Merkeze rapor etmeleri gerektiğini söyledim.

Diyeceğim o ki;

Biz bu gerçekleri anlatmadığımız için bazı okurlarımız ne yaptığımızı, nasıl ve neyin mücadelesini verdiğimizi anlamayabilir.

Herkes kimi, neyi savunduğuna dikkat etsin.

Sonra söylemedi, uyarmadı demesin kimse.”

CEMİYET BAŞKANI YALOVA BELEDİYESİ’Nİ İŞARET ETTİ!

Öte yandan Yalova’da uzun yıllardır Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunan ve hala hem bu görevi hem de Yalova Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan 3 haftalık gazete sahibi Ayhan Polat, Hakan Korkmaz’ın dikkat çeken açıklamalarının altına yazdığı yorumla gözlerin adeta, yaşanan yolsuzluk skandalıyla Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırıldığı ve yardımcısı Halit Güleç’in de tutuklu olduğu Yalova Belediyesi’ne çevrilmesine sebep oldu.

Gazeteci Ayhan Polat yazdığı yorumda,”Yalova Belediyesi içinden, bu tür belden aşağı hadiseleri çok duyduk...
Dilden dile konuşuldu durdu hep...
Bu tür ahlaksızlıkların belgesi olur mu?

Çok zor...
Ama Yalova Belediyesinde maalesef bu tur ahlaksızlık ne ilk ne de sondu.
Didim Belediyesinde yaşananlardan inanın pek de bir farkı olmadı Vefalı Salman'ın 6 yıllık dönemi...
 ifadelerinde bulundu.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın verdiği önemli bilgiler ve üzerine Yalova Gazeteciler Cemiyeti ve Yalova Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Polat’ın dikkat çeken yorumunda Yalova Belediyesi’ni işaret etmesi, malum zimmet soruşturmasındaki kesin delil ve sanık ifadeleriyle Vefa Salman döneminde yolsuzluk yapıldığı kesinleşen Yalova Belediyesi ile ilgili şu sorunun sorulmasına sebep oldu…

“Yolsuzluğun yuvası olan belediye ahlaksızlığında mı yuvası oldu?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem oğlu Habil 4 yıl önce

Hakan bey inanın ki YALOVA Nasıl ZİMMET olayı ile TÜRKİYE gündemine bomba gibi düştü ise bu konunun kovanına çomak sokulursa eyvahlar olsun. :)) Çomak varmı elinde göremiyorum ama ucuna ispirto dök Hakan bey ;)