Halit Güleç tahliye oldu

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasıyla ilgili 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen skandal yolsuzluk davasının 5. duruşmasında 19 aydır tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi, mahkeme heyeti tarafından tutuklu kaldıkları süre gözönünde bulundurularak tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiler.

VEFA SALMAN’IN TALEBİ REDDEDİLDİ

Duruşmada söz alan tutuksuz yargılanan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın avukatı Salman'ın yurt dışı yasağının kaldırılmasını talep etti.

Vefa Salman'la ilgili avukatının taleplerini reddeden heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi ve Sayıştay raporlarının beklenmesi için duruşmayı erteledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahil yorumcu 3 yıl önce

22 milyon nerede...

Avatar
9 köyden kovulan... 3 yıl önce

Vicdanlari rahatsa sorun yok...23 milyon Yalova halkinin parasi hala ortada yokken..Sanki magdur edilmisler..iftiraya ugramislar...cocuklarina haram yedirmemisler gibi bi algi olusturuluyor..."O gun adalet terazileri kuracagiz ve zerre kadar kimseye haksizlik yapilmaz" Enbiya Suresi 47. AYET..Durumu ozetliyordur