Hasan Soygüzel, Revizyon'a konuştu...

Yalova'da Samanlı Köyü’nde itirazlara konu olan İdarenin projesiyle ilgili Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel,"Sosyal medya platformlarında söz konusu parselde yapılacağı iddia edilen şantiye sahası, asfalt üretimi ve iş makinaları parkı gibi kullanımların hiçbir şekilde bu alanda konumlandırılmayacağı ve planlanmadığını belirtmek isterim." dedi.

Hasan Soygüzel,"Samanlı Köyü tapulama sahasında kalan ve onaylı imar planlarında “İdari Hizmet Alanı” olarak planlanan 8758,23 m² alanlı 150 ada 1 nolu parsel İl Özel İdaresi Ana Hizmet Binası ve Meclis Salonunun yapılması amacıyla 10/11/2022 gün ve 167 sayılı İl Genel Meclisi Kararı ile Samanlı Köy İhtiyar heyetinin 30/11/2022 tarih ve 05 sayılı kararı doğrultusunda 09/12/2022 tarihinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit YILMAZ ile Samanlı Köy Muhtarı Çetin PEHLİVAN arasında protokol imzalanmıştır. Bu protokol kapsamında zemin etüdü ve projelendirme süreci başlamış olup, projeler tamamlanmasını müteakip görselleri ile birlikte basınımızla paylaşılacaktır. Sosyal medya platformlarında söz konusu parselde yapılacağı iddia edilen şantiye sahası, asfalt üretimi ve iş makinaları parkı gibi kullanımların hiçbir şekilde bu alanda konumlandırılmayacağı ve planlanmadığını belirtmek isterim." ifadelerinde bulundu.

Hasan Soygüzel, Korkmaz’a "Sizin aracılığınızla şunu da belirtmek isterim ki; burada bazı söylentilerin aksine Samanlı Köyü’ne değer katacak prestijli bir projeyi hayata geçireceğiz. Bununda kamuoyu tarafından bilinmesini isterim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.