İlyas Şahin: Yalova Özel Atakent Hastanesi markalaştı

Özel Haber... “Yalova’da Özel Hastaneler ameliyat ücretlerinde artışa giderek pandemi sürecini fırsata çevirdi” şikayet ve iddialarının peşine düşen Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Özel Atakent Sağlık Grupları Genel Koordinatörü Op. Dr. İlyas Şahin’le görüştü.

Kurumsallaşma ve kadrolaşmayı tamamladıklarını vurgulayıp Yalova’ya pandemi sürecinde Özel Atakent Hastanesi olarak inanılmaz katkılarda bulunduklarının altını çizerek günlük 800 civarı hastaya hizmet verdiklerini belirten İlyas Şahin,”Ameliyatlarda 13 aydır aynı ücret tarifesini uyguluyoruz” dedi.

İlyas Şahin,”Kalp Merkezimizi açtık ve açık kalp ameliyatı yapmaya başladık. İstanbul, Bursa gibi yakın illerden hastanemize açık kalp ameliyatı olmaya gelenler var. Bu Yalova için büyük bir nimet, büyük bir şanstır.” dedi.

ONKOLOJİ SERVİSİ AÇILIYOR

Yalova Özel Atakent Hastanesi’nin markalaştığına dikkat çeken Yalova Özel Atakent Sağlık Grupları Genel Koordinatörü Op. Dr. İlyas Şahin,”Yalova Özel Atakent Hastanesi artık markalaştı. Hazırlıklarımızı tamamladık. Kısa süre içinde onkoloji servisimizi de açıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız öncü firin.... 3 yıl önce

3 yil once kaşık fıtığı ameliyatı oldum...cok memnun kaldım o günden sonra hiç sorun yaşamadım...O dönem beni ameliyat eden opr.dr.Feridun Aysu'ya gıyabında tekrar teşekkür ederim...