İşçilerin sesi olan Hakan Korkmaz'dan Mustafa Tutuk yorumu: Tam bir hizmet adamı

Yalova Belediyesi çalışanlarının taleplerini dile getirip işçilerin sesi olan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un tam bir hizmet adamı olduğunu söyledi.

"Bize ulaşan talepler var... ki bu talepleri dile getirmekte zaten bizim görevimiz, işimiz." diyen Hakan Korkmaz,"Tam bir hizmet adamı olduğu geçen kısa sürede açık bir şekilde belli olan ve Yalova için bir şans olduğunu düşündüğümü daha önce belirttiğim Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un, Yalova Belediyesi çalışanlarının malum ekonomik tabloda enflasyon altında ezilmemelerini sağlamak adına beklentileri karşılayacak adımları atacağından en ufak bir şüphe duymadığımı ifade etmek isterim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

YAĞCILARDA İNECEK VAAAAAR...Yahu gazetecinin görevimidir yağcılık yapmak..Başkanı başarılı bulabilirsin ..Görevide hizmet etmek zaten..Ne demek tam hizmet adamı yani