İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar görevi bıraktı

Tahliye olan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, görevi bıraktığını açıkladı.

Erol Tatar açıklamasında,"Yalova kamuoyuna duyurumdur: Sevgili Yalovalı hemşerilerim, arkadaşlarım, dostlarım. 2,5 yola yakındır büyük bir onur duyarak yaptığım İYİ Parti YALOVA il başkanlığı görevimden partime zarar vermemek adına ayrılmış bulunmaktayım. Ticaret yapan herkesin başına gelebilecek bir olaydan dolayı ceza aldım. Şu an için Yalovadayım. Bu süreçte şahsımı arayıp soran, aileme ulaşan herkese teşekkür ederim. Dostlukların zor günlerde olacağını gösterdiler. Ayrıca birlikte bu güne kadar birlikte yol yürüdüğüm ilçe başkanlarıma, il, ilçe yönetimlerine, il disiplin kurulu üyelerine ve başkan danışmanlarıma çok teşekkür ederim. Bu günden sonrada bir nefer olarak iyi partime ve genel başkanım sayın Meral Akşener'e hizmet etmeye devam edeceğim. Siyasette zaman zaman bu tür yol kazalarının olabileceğini bilerek girdim. Bu güne kadar yapmış olduğum siyasi süreçte kırdıklarım varsa özür dilerim. Her şeyin iyi olması dileği ile hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Allah’a emanet olun." ifadelerinde bulundu.

Erol Tatar ayrıca sosyal medya hesabını kapatacağını da belirtti.

Erol Tatar'ın tutuklanma haberini duyuran Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Tatar'ın bir iki güne tahliye olacağını ama il başkanlığı görevini devam ettiremeyeceğini okurlarına duyurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.