İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gündemdeki manda yoğurtlu tarif üzerinden iktidara gönderme yaptı.

Başkan Ersin Akyüz,"Yokluklar içinde yaşarken, harçlığını çıkarmak, evini geçindirmek için simit satarken, kartpostal satarken, çocukluğunu yaşayamamışların; manda yoğurdu, hurma, kestane balı tarifleri verebilecek, saraylarda yaşayabileceklerin çatısıdır TÜRKİYE CUMHURİYETİ. Bu imkanlara yol açandır MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Kıymet bilmek gerek, layık olmaya çalışmak gerek, sahip çıkmak gerek…" dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat'ta çiftçilerle bir araya gelmiş ve burada yaptığı açıklamada,"Ben şunu yapıyorum, her akşam yatarken manda yoğurdu. Manda yoğurdu hakikaten kalitedir, çok iyidir. Onun içine şöyle Medine hurması doğrarım, 3 tane veya 5 tane. Ona biraz çay kaşığı kestane balı ve yulaf ezmesi atarım. Bu dörtlüyü karıştırarak yer yatarım, şifa... Tavsiye ederim." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamaları sosyal medyada viral olmuş ve muhalefetten tepkiler de gecikmemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.