İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz kimlere gönderme yaptı?

KONGREYE GİDİYORUZ

Genel merkezimizin GİK toplantısında alınan karar doğrultusunda 03 Ekim tarihi itibari ile İl ve İlçe kongre kararları alınmış olup, bu konuda tüm hazırlıklar yapılmaktadır. Kurulduğu günden beri İYİ Parti siyasette her zaman cesaretiyle milletimizin umudu ve ümidi olmuştur. Milletimizin içeresine düşürülmek istenen bu karamsar tabloya rağmen Genel Başkanımız Meral Akşener şehir şehir, esnaf esnaf, kapı kapı dolaşarak milletimizi dinlemekte moral ve destek olmaktadır. Esnafımız ve vatandaşlarımızın güncel sorunlarını gündeme getirerek sorunların çözümüne katkı sunmaktadır. Her daim vatandaşımızın dertlerine çözüm bulmaya, ihtiyaçlarına çare olmak üzere projelerimizle vatandaşımızın karşısına çıkıyoruz.

Bugüne kadar sokakta, meydanda siyasete hareket getiren, etkisi olan teşkilatlar olarak anketlerde de her geçen gün yükselen partiyiz. Vatandaşın gözü kulağı İYİ Partide bunu biliyor ve fark ediyoruz. Kurulduğu zamanda her türlü baskıya, tehditte rağmen, barajı bile geçemezler diye önümüze engeller koymaya çalışırken, ilk girdiğimiz seçimde 40 milletvekili elde ettik. O gün bugün siyasete hem değer kattık ve fark yarattık. Yaptığımız hizmet ve tekliflerle iktidarın kendine çeki düzen vermesini sağladık. milletimize faydalı işlere imza attık.

Yerel Belediyelerde yaptığımız ittifak neticesi başta büyükşehirler olmak üzere birçok belediye el değiştirdi. Vatandaşlarımız daha iyi hizmet almaya başladı. Belediyeleri 20-30 yıldan beri elinde tutan İktidar büyük bir hüsrana uğradı. Cumhur ittifakı Belediyelerdeki arpalıklarını ve nemalarını kaybetti. Kaybetmeye de devam ediyor.

Bizler siyasette hizmeti öncelik haline getirmiş bir partiyiz. Yolsuzluğa, yoksulluğa ve yasaklara karşı, Demokrasiyi benimsemiş, Özgürlüklerden yana, yolsuzluklara ve haksızlıklara karşı mücadele eden cesur insanların oluşturduğu kadrolar ve teşkilatlarız. İlk günkü heyecan ve cesaretle kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Millet ittifakı olarak bizler seçim iş birliği yaptık diğer 6 parti ile uzlaşı kültürü ve ortak değerler etrafında Milletimize destek olmaya hizmet etmeye çalışıyoruz. İşbirliğimiz Milletin gözü önünde ve şeffaf bir şekilde devam ediyor.

HESAP YAPAN DEĞİL, HİZMET EDECEKLER GELSİN

Kongre sürecine girdiğimiz bu günlerde Partimizde üyelik sayıları her geçen gün artmaktadır. Son bir haftada yüzlerce kişinin üye kaydı gerçekleştirilmiş ve aramıza katılmıştır. Genel Başkan Yrd. Bursa Milletvekilimiz Ahmet Kâmil Erozan'ın da katılımı ile Altınova İlçemizin Kaytazdere Belde Teşkilat binası ve Subaşı Teşkilat binası faaliyete geçmiştir. Yapılan esnaf ziyareti sonrası partimize yeni üye kayıtları gerçekleşmiştir. Partimiz her geçen büyümekte ve güçlenmektedir. Yalova’da tüm ilçelerde ve beldelerde teşkilatlarımız hazırdır. Kongrelerde de hem sayımız artacak hem de daha güçlü bir kadroyla 2023 seçimlerine katılım sağlayacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakının adayı olacak. Genel Başkanımız da Başbakan olacaktır. Bu hedefle yolumuza devam ediyoruz. Aynı zamanda partimizdeki bu yükseliş, birilerinin iştahını kabartıyor ve farklı hesaplar yapmalarına sebebiyet veriyor. Bu hesaplarla var olan art niyetle, menfaat elde etmek için, makam, mevki pazarlıkları yapan insanlar, fırsat kollarken istekleri ve hesapları tutmayınca, işlerine gelmeyince partimizi terk ediyorlar veya tam tersi sürece dahil olma gayretine giriyorlar. Büyük Türkiye hayaliyle mücadele ederken hesap yapanlarla yolları ayırdık. Bizler hizmet için yola çıktık. Devleti rant ve avanta kapısı gören menfaatperestler, geldikleri yerde haksızlığa, adam kayırmaya, ihale peşinde koşmaya, avanta elde etmeye alışmış, bencil ve kendi çıkarları için hesap yapan bir takım sözde partilerle de yollarımızı ayırdık ve partimizden uzaklaştırdık. Vatanı arsa gören, parsel parsel satanlarla, milliyetçiliği ayaklar altına alan zihniyete sahip olanların bizim partimizde işi yok. Onlar gibi haksızlığa ve adaletsizliğe boyun eğmeyeceğiz. Pusulası şaşmış olanlardan kimseye fayda gelmez. Aklı hür, vicdanı hür bir şekilde hedefimize gidiyoruz. Geçmişi ve mazisi tertemiz herkese kapımız açık. 2023 seçimleri Vatanseverlerle, makam ve cüzdan sevenlerin arasında olacak.

Kongremiz partimize, Ülkemize ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Yalova İYİ Olacak. Türkiye İYİ Olacak.

Ersin AKYÜZ

İYİ Parti Yalova İl Bşk.

Anahtar Kelimeler:
Ersin Akyüz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.