İYİ Parti Yalova'nın yeni il başkanı Ersin Akyüz: Kimseyle kavga etmeyeceğiz

İYİ Parti Yalova il başkanı olan Ersin Akyüz yaptığı açıklamada,"Aydınlık bir Türkiye için partimizin her bir üyesi ile bir bütün olarak çalışacağız. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımız ile vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Akla göre mantığa göre hareket edeceğiz. Sorunların çözümünde her zaman bilimsel çalışmalara değer vereceğiz. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Siyasi dilimiz birlik beraberlik üzerine yapıcı olacaktır. İnşallah Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde ilk seçimlerinde partimizi iktidar yapacağız. Hedeflerimiz bellidir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir. Beni bu göreve layık görerek seçen tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, arayarak, mesaj yollayarak ve sosyal medya üzerinden desteklerini sunan herkese ayrı ayrı canı gönülden teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Ersin Akyüz kimdir?

1974 Yalova doğumlu, öğretmen anne ve babanın iki çocuğundan biri. İlk, orta ve lise eğitimini Yalovada tamamladı. 1992-1997 Yıldız Ünv. Kocaeli müh. Fak. Elektrik mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yurt içi ve yurt dışı şirketlerde yöneticilik yaptı. Şuan yalovada mühendislik ve taahhüt işleri yapmakta. Evli ve iki çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.