Yalova siyasetinin nabzını tutan ve bu amaçla belediyelerin faaliyetlerini de yakından takip eden Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, CHP’li Koru Belediyesi’nin 400 ihtiyaç sahibi aileye et-kıyma yardımı yaptığını duyurdu.

Yalova’nın Çınarcık İlçesine bağlı Koru Beldesinde CHP’li Koru Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelere aylardır yaptığı et-kıyma yardımına değinen Hakan Korkmaz,"Örnek olsun diye artık duyurmak istedim" diyerek imkanı olan belediyeleri de benzer sosyal yardımlarda bulunmaya çağırdı.

Hakan Korkmaz şu ifadeleri kullandı;

KORU BELEDİYESİ’NDEN 400 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE ET-KIYMA YARDIMI

Malum ekonomik tabloda özellikle dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler geçim sıkıntısı çekiyor ve en temel besin maddesi olan et ve kıyma almakta hayli zorlanıyorlar veya alamıyorlar.

Yaşanan bu realitenin farkında olan küçücük bir belediye çıkıyor kısıtlı bütçe ve imkanlarına rağmen yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye et-kıyma yardımı yaparak sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini veriyor.

Koru’da bu hafta yine 400 ihtiyaç sahibi aileye en temel besin maddesi olan et-kıyma yardımı yapıldı belediye tarafından ve aylardır sessiz sedasız devam eden bu yardımı artık duyurmak istedim... ki örnek olsun diye...

Aylardır yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye en temel besin maddesi olan et-kıyma yardımı yapan ve bu yardımı sessiz sedasız yapan Koru Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Kamil Yaman’ı tebrik ediyorum.

Örnek olması dileğiyle imkanı olan belediyeleri de ihtiyaç sahiplerine benzer yardımlarda bulunmaya davet ediyorum.