İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen 160 CHP’li Belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde Tarım Kooperatifi’nin katıldığı zirvede, Tarımsal Kalkınmada yeni politikalar ve üretici odaklı çözümler değerlendirildi.

CHP’li Belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla düzenlenen Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne Yalova’nın Çınarcık İlçesine bağlı CHP’li Koru Belediyesi de katılım sağladı.

KAMİL YAMAN: BELDEMİZİN TANITIMI İÇİN TARIM FUARINA KATILIM SAĞLADIK

Belediyecilikte artık ustalık dönemini yaşayan Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman,”Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin Koordinasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen, CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi için beldemizin temel ekonomi ürünü ve sembolü haline gelen çiçeklerimizi sergilemek ve Beldemizdeki çiçek üreticilerinin sesi olmak ve tamamı Koru'da üretilen ürünlerimizi tanıtmak üzere Fuara katılım sağladık.” dedi.

Başkan Kamil Yaman zirvede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Koru Belediye Başkan Yardımcısı Kemal İldeniz ise,”Koru Belediyesi olarak beldemizde yetiştirilen kesme çiçek ve süs bitkilerini fuar alanında hazırladığımız bölümde sergiledik. Ayrıca zirvede beldemizde hayata geçirdiğimiz Koru Belediyesi Tarıma Destek Proglamlarımızı ve Tarım Politikalarımızı diğer katılımcılarla paylaştık, fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.