Koru Cumhuriyet Mahallesi'nde muhtarlık seçimi... Volkan Yaman

Yalova’nın Çınarcık İlçesine bağlı Koru Beldesinde Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Engin Bulun’un vefat etmesi nedeni ile Yalova İl Seçim Kurulu, 5 Haziran Pazar günü mahallede ara seçim yapma kararı aldı.

Koru’da Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, 5 Haziran Pazar günü yeni muhtarlarını seçmek için sandık başına gidecekler.

VOLKAN YAMAN’IN MUHTAR SEÇİLMESİ BEKLENİYOR

Daha önce CHP Koru Belde Başkanlığı görevinde de bulunan Volkan Yaman, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.

Volkan Yaman yaptığı açıklamada,”Yüksek Seçim kurulu tarafından bugün alınan karar ile Koru Cumhuriyet Mahallesi seçimleri 05/06/2022 Pazar günü yapılacak... Sizlerden aldığım güç ve destek ile mahallemizin bir evlâdı olarak adaylığımı açıklıyorum... Herşey gelişen güzelleşen Cumhuriyet Mahallesi için...” dedi.

BAŞKAN KAMİL YAMAN’DAN AÇIK DESTEK

Öte yandan Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”Beldemiz Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı değerli insan Engin BULUN'un vefat etmesi nedeni ile Yalova İl Seçim Kurulu kararı ile 5 Haziran Pazar günü Cumhuriyet Mahallemiz için Muhtarlık ara seçimi yapılacaktır. Bu seçimde görevi layıkı ile yerine getireceğine inandığım değerli genç kardeşim Volkan YAMAN'a desteğim sonsuzdur. Kendisine başarılar dilerim.” diyerek Volkan Yaman’a destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.