Kulis... İYİ Parti Yalova'da CHP ile ittifak yapmayacak

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı yorumda, İYİ Parti’nin yaklaşan seçimlerde Yalova’da CHP ile ittifak yapmayacağını belirtti.

Korkmaz paylaşımında, Yalova’da İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Partisi’nin ittifak halinde seçimlere gireceklerini de söyledi.

Hakan Korkmaz "İYİ PARTİ YALOVA KONGRELERİ ÖNEMLİ" başlıklı paylaşımında şu ifadelerde bulundu;

"İYİ Parti Yalova’da güç dengeleri değişirse bunun Yalova siyasetine çok ciddi yansımaları ve etkisi olacak diye düşünüyorum.

Bu yüzden İYİ Parti Yalova kongrelerinin doğurması muhtemel sonuçları itibariyle önemli olduğunu düşündüğümü ifade etmek isterim.

Bakın önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti Yalova’da kuvvetle muhtemel CHP ile ittifak yapmayacak ve Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile ittifak halinde seçime girecek ve milletvekili listeleri de böyle oluşacak.

Dediğim gibi İYİ Parti Yalova kongrelerinde güç dengeleri değişirse İYİ Parti’nin bahsettiğim ittifakla Yalova’dan bir milletvekili çıkarması mevcut siyasi konjonktürde şaşırtıcı bir sonuç olmayacaktır.

Bu konuyu Pazar yazımda detaylı bir şekilde ele alıp ulaştığım bazı önemli kulis bilgilerini de paylaşacağım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.