Lütfü Türkkan görüşmesi deşifre olan Koçal, siyasete dönme sinyali verdi!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın bugün Lütfü Türkkan ile görüşmesini deşifre ettiği Yalova siyasetinin bir döneme damga vuran önemli isimlerinden Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, tepkiler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan’la görüştüğünü doğrulayan yuvarlak ifadeler kullanan Yakup Bilgin Koçal,"Eğer benim için anlamı olan, fonksiyonel olma imkânı sağlayacak bir teklif gelirse ve ben de uygun görürsem bunu zaten herkesle paylaşırım." şeklinde ifadelerde bulunarak aktif siyasete dönme sinyali de verdi.

Her fırsatta siyaseti bıraktığını söyleyen Yakup Bilgin Koçal'ın İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'la Hakan Korkmaz'ın deşifre ettiği görüşmesinin ardından adeta siyasete dönüş sinyali veren ifadeler kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

Kardeşim şu sayfanızı bir düzenleyin artık ya.... yazıyoruz siliniyor...hem yorum açmışsınız hemde yazmayın mı diyorsunuz..bunu bile 3.deyazabildim.Koçal iyi partiye girmez.Yalovadakı tüm çevresi MHP li

Avatar
yalovalı 2 yıl önce

Demokrat parti ye de girmez .çünkü orda B.Binicioğlu var...Koçala en yakın Deva partisi ama onunda oyu yok. Koçal öyle kazanamayacak At a oynamaz...