Mehmet Gürel: Genel seçimde Yalova’da 1. Parti olacağız

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, yazılı basın açıklamasında Yalova’da 1. Parti olacaklarını iddia etti.

Mehmet Gürel açıklamasında,"24-25 Mart’ta Antalya’da gerçekleştirilen “İktidara Hazırız” başlıklı Büyük Örgüt Toplantımıza CHP Yalova Örgütünü temsilen tüm kademelerin il ve ilçe başkanları olarak katılım sağladık. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, hem AKP-MHP iktidarının Türkiye’yi getirdiği hazin durum hakkında hem çözüm önerilerimiz hakkında hem de bu süreçte nasıl çalışmamız gerektiği hakkında önemli ve etkileyici bir konuşma yaptı. Salonda müthiş bir heyecan ve müthiş bir iktidar olma isteği net bir şekilde hissediliyordu. Herkes siyasal çalışma detayları konusunda ne yapması gerektiğini daha da öğrendi. Herkes Cumhuriyet Halk Partisi’nin ideolojisini, siyasi hedefini daha da özümsedi. Toplantını bittiğinde tüm kadrolarımız daha hedefine odaklı ve daha inançlıydı." dedi.

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel,"Yalova’da da hem CHP Örgütünde hem de halkta bu heyecanlı seçim bekleyişini ve iktidarı değiştirme isteğini gözlemliyorum. Herkes bir an önce seçim olsun istiyor. Özellikle her gün derinleşen hayat pahalılığı, dizginlenmeyen enflasyon ve Türk Lirası’nın her gün değersizleştirilmesi sonucunda halkımız sürekli fakirleşiyor. Bu ekonomik buhran yanında bir de demokratik hak ve özgürlükler konusundaki geriye gitme eklenince insanlar iktidarın ekonomik beceriksizliğine, özgürlükleri kısıtlayıcı anlayışına ve hukuk tanımazlık alışkanlığına tepki gösteriyor. Biz de CHP olarak halkın sesi olmaya ve bu konularla alakalı çözüm önerileri oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda daha önce arzu ettiğimiz siyasi sonuçları alamadıysak burada eksik olan bizleriz. Önümüzdeki süreçte CHP olarak halkımızı daha çok dinleyip, daha çok temasa geçip daha doğru bir dille halkımıza politikalarımızı anlatmaya ve sorunlarını çözmeye çalışacağız. CHP Yalova Örgütü olarak Yalova Halkının emrindeyiz. Görevimizin özü bu. Öncelikle emekçinin, yoksulun, hakkı yenenin, özgürlüğü kısıtlananın ve tüm dezavantajı olan kesimlerin beraberinde de toplumun her kesiminin her sıkıntısında yanında olacağız. Ve Yalova halkına şimdiden müjdeyi vereyim önümüzdeki seçimlerde Yalova’da sandıktan 1. parti olarak çıkacağız. Bu Cumhuriyetçi ve demokrat bir toplumsal yapısı olan Yalova gibi bir şehirde zaten olması gerekendir. Yalova’ya yakışan da budur. Buradan tüm Yalova Halkı’na çağrıda bulunuyorum. Tüm Atatürkçülere, tüm Cumhuriyetçilere, tüm Demokratlara, tüm Vatanseverlere, Yalova’yı oluşturan kadın-erkek, genç-yaşlı tüm hemşerilerime çağrıda bulunuyorum. Çalışan emekçiye, esnafa, çiftçiye, memura, işverene herkese sesleniyorum.Zalim saray iktidarına ve tek adam rejimine verilecek en güzel ders Yalova’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni sandıktan birinci çıkarmak olacaktır. Biz gece gündüz bu amaçla çalışıyoruz. Ama bu herkesin emek vermesiyle herkesin taşın altına elini koymasıyla oluşur. Şu anda anketlerde AKP ile başa baş gidiyoruz. Ufak bir dokunuşla rahatlıkla birinci çıkacağız sandıktan. Daha önce hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun bu seçimde herkesten destek istiyoruz. Tüm Yalova Halkının emrindeyiz ve Tüm Yalova Halkından destek istiyoruz." dedi.

Mehmet Gürel,"Seçim günü sandıktan Cumhuriyet Halk Partisi, Yalova’da ve Türkiye’de birinci çıktığında ekonomi düzelecek, hayat pahalılığı geçecek, işsizlik azalacak, sadece beşli çete değil herkes kazanacak. O günden başlayarak özgür, çağdaş ve ekonomik açıdan kalkınan bir ülkeyi tüm dostlarımızla birlikte yeniden inşa edeceğiz hiç kimsenin şüphesi olmasın. Güzel günler yakın." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.