Mehmet Gürel... Vefa Salman... Halit Güleç... Erdem Doğancı

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel yaptığı yazılı basın açıklamasında "Artık karar zamanı!" diyerek Yalova Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluk ve zimmete para geçirme davasında 14 Aralık'ta yapılacak duruşmaya dikkat çekti ve davanın sonuçlandırılması gerektiğini belirtti.

CHP Yalova İl Başkanlığı'nın yazılı basın açıklamasını basına servis ettiği fotoğraf ise dikkat çekti.

Fotoğrafta İl Başkanı Mehmet Gürel'in bir yanında CHP'li Yalova Belediye Meclis Üyesi Burçin Tangürek'in bağış aldığı ve 6 milyonluk ranta sahip olduğu ortaya çıkan 908m2 arsayı bir süre sonra yok pahasına satın alan dönemin belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve dönemin belediye başkanı Vefa Salman, diğer yanında ise bu arsa skandalına düzenlediği basın toplantısıyla adeta arka çıkan merkez ilçe başkanı Erdem Doğancı yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.