Mehmet Kurt'tan Ahmet Büyükgümüş'e olay gönderme: 3 yıl oldu daha tık yok!

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, dün AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün Çınarcık ilçesinde Marina Projesi’ni hayata geçirmek için girişimlerde bulunduğuyla ilgili ulaştığı kulis bilgisini okurlarıyla paylaştı.

Bugün dikkat çeken bir isimden yine dikkat çeken bir gönderme geldi AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e...

Çınarcık eski Belediye Başkanı olan ve önümüzdeki seçimlerde kuvvetle muhtemel yeniden Çınarcık Belediye Başkanı olması beklenen CHP’li Avni Kurt’un abisi Mehmet Kurt, söz konusu haberin altına yazdığı yorumda "Genç vekilimizin her seçim döneminde vaat ettiği mega projelere şaşırdık mı?Tabii ki şaşırmadık!..Siz şimdi bırakın mega projeleri, master projeleri de Poyraz Caddesinde yatan cenazeyi kaldırın!.. Üç yıl oldu daha tık yok!.. İnsanların akıllarıyla dalga geçmeyin..." dedi.

Mehmet Kurt, şu ifadelerde bulundu;

"Marina!..Kim istemezki Çınarcık’a bir Marinanın yapılmasını..İnşaAllah başarırlar!..Gerçi iktidarın gücünü( hizmet açısından )Çınarcık’ta göremesekte, umudumuzu da yitirmedik…

Genç vekilimizin her seçim döneminde vaat ettiği mega projelere şaşırdık mı? Tabii ki şaşırmadık!.. Siz şimdi bırakın mega projeleri, master projeleri de Poyraz Caddesinde yatan cenazeyi kaldırın!.. Üç yıl oldu daha tık yok!.. İnsanların akıllarıyla dalga geçmeyin… Ha bu arada Çınarcık için kim bir çivi çakıyorsa da Allah ondan razı olsun.. Biz, ailemizde hem siyasi hemde manevi olarak böyle bir kültürde yetişmiş insanlarız… Bu da böyle biline…"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.